E-kirjat

Joitain englanninkielisiä julkaisuja on saatavilla myös e-kirjoina. E-kirjat ovat saman hintaisia kuin printtiversiot. Mikäli haluatte tilata e-kirjan, tehkää tilaus normaalisti ja kirjoittakaa ”e-kirja” tilauslomakkeen ”Tilauksen kommentit”-kenttään kassalla. Ennen kuin tilaat e-kirjan, lue ohjeet ja tekniset edellytykset. Jos verkkokaupassamme ei ole e-kirja-vaihtoehtoa, voit silti tiedustella e-kirjan saatavuutta osoitteesta tilaukset@chamber.fi.

 

ICC Digital Library

Ammattikirjastosi verkossa! ICC:n Digital Library sisältää kattavan kokoelman julkaisuja kolmella eri kanavalla: Dispute Resolution, Trade Finance ja Incoterms® and Commercial Contracts. Kirjaston käyttäjät saavat rajoittamattoman pääsyn ICC:n julkaisemiin digitaalisiin aineistoihin näillä kolmella kanavalla. Käyttöoikeuden voi ostaa yksittäiselle kanavalle tai koko kirjastoon. Yhä useampi organisaatio käyttää digitaalista kirjastoa yksittäisten julkaisujen sijasta. Tutustu ja tilaa tästä!

Digital library

 Digital Libraryn edut:

– tehokas hakutoiminto julkaisujen nopeaa löytämistä varten

– kustannustehokas ratkaisu verrattuna tavallisten kirjojen ostoon ja päivittämiseen: päivitetty tieto aina saatavilla verkossa

– saatavilla missä vain, milloin vain

– sisältö on optimoitu kaikille yleisimmille laitteille – tietokoneelle, läppärille, tabletille ja älypuhelimelle.

 

Lisätietoja:

tilaukset@chamber.fi
+358 9 4242 6260